Konyhai munkalapok - minőségi akril anyagból az otthonom egyik legmeghatározóbb helyisége - akrilbutor.hu

A konyhai munkalap sokféle lehet. Mind színében, mind anyagában eltérnek egymástól a különböző széles kínálatú termékek. Nekem melyik konyhai munkalap kell? Segítünk!

A Konyhai munkalap

A konyhám elkészült – már amennyiben az az üres falak állapota a falból kiálló csonkokkal készt jelent –, és miután én sokat főzök, így nekem az otthonom egyik legmeghatározóbb helyisége.

És ez már akkor is így volt, amikor még csak egy kis panel főzőfülkém volt. Persze az igaz, hogy konyhai munkalap még ott is volt. Akkor még sajnos nem tudtam, hogy mire képes az akril. Bárcsak már akkor is tudtam volna. De ez már a múlt.

Szóval elmondhatom, hogy nekem a konyha adja az otthon melegét. A család, a barátok, nekem eszembe jut, talán ezért ad meleget számomra.

Persze az ismeretségi körömben sincs olyan, aki ne lenne „konyhalakó”.

Számomra bizony nem mindegy, hogy a konyhai munkalap mennyire esztétikus, mennyire lehet rá jó érzéssel tekinteni, hiszen elég sok időt töltünk együtt.

Pontosan ezért számomra a konyha esztétikája talán fontosabb, mint a nappalié, hiszen a konyha a funkcionalitása sokkal nagyobb szerepet kap az életemben.

Ha már funkcionalitás, akkor én nem akarom elkövetni azt a hibát, hogy ne a használhatóság legyen az elsődleges szempont.

És találkoztam akrillal! Tudni kell, hogy az akril konyhai munkalap esetén nincs szükség kompromisszumokra.

Milyen igényeket támasztottam, miközben a konyhám berendezését tervezgettem?

  • konyhai munkalap legyen méretpontos, esztétikus, ellenálló,
  • legyenek megoldhatók olyan formák, melyek más alapanyagból elképzelhetetlenek,
  • álljon ellen a lúgnak, a savnak, továbbá legyen vízálló,
  • a konyhai munkalap még évek múltán is ugyanolyan esztétikus legyen, mint amilyen a beépítéskor volt,
  • sérülés esetén legyen könnyen javítható hiszen könnyen javítható

Nos, én megtaláltam! Az akrilból készült konyhai munkalap valamennyi kritériumnak megfelel, amit támasztottam! És mindezt az Akril Bútor Kft.-nek köszönhetem.

Ha bárkinek egy formatervezett, kiváló minőségű, egyedi konyhai munkalapra van szüksége, akkor ők a tökéletes megoldás.

Természetesen nem csak magánszemélyeket szolgálnak ki, hanem terveznek, építenek konyhai munkalapokat ipari konyhákba, látványkonyhákba is.

További bejegyzések