Konyhai munkalap - akril konyhabútor - akrilbutor.hu

A konyha – miután a statisztikák szerint ott töltjük lakásunkon belül a legtöbb időt – az otthonunk egyik legmeghatározóbb helyisége. És ez nemcsak a nagy amerikai konyhára igaz, hanem minden típusú és minden méretű, még a kis panel főzőfülke esetében is. (A helyzet az, hogy konyhai munkalap még ott is van.)

Ha nem is szó szerint, de mondhatjuk, hogy a konyha adja az otthon melegét. A család, az anya szó az, ami ezt a meleget adja.

Szinte nem ismerek olyan családot, aki ne lenne „konyhalakó”.

Márpedig, ha ez így van, akkor bizony nem mindegy, hogy a konyhai munkalap mennyire esztétikus, mennyire lehet rá jó érzéssel tekinteni. Pontosan ezért a konyha esztétikája legalább annyira fontos, mint a nappalié, azzal a különbséggel, hogy a konyha a funkcionalitása sokkal nagyobb szerepet játszik. Nagyon sok esetben fordul elő, hogy a megjelenésre nem fektetnek megfelelő hangsúlyt. Elkövetik azt a – szerintünk – hibát, hogy a használhatóság az, amire a nagyobb figyelem irányul.

Mi ezt másképp látjuk. Az akril konyhai munkalap esetén nincs szükség kompromisszumokra. Akár a konyhai hátfalat is készíthetjük akrilból.

Az akrilból készült konyhai munkalap pontos, esztétikus, ellenálló, valamint olyan formák is megoldhatók, melyek más alapanyagból elképzelhetetlenek.

Az akril ellenáll a lúgnak, a savnak, továbbá vízálló, tehát nem szivárog be a folyadék az anyag belsejébe. Ez azt eredményezi, hogy az akrilból készült konyhai munkalap még évek múltán is ugyanolyan esztétikus, mint amilyen a beépítéskor volt.

Amennyiben az akrilból készült munkalap valamilyen okból megsérül, az sem okoz problémát, hiszen könnyen javítható. Képesek vagyunk úgy javítani, hogy a javítás helyének nyoma sem marad. Minden egyes megrendelésre minimum három év garanciát vállalunk, illetve további tíz év anyag garanciát. A megrendelt beépítések után keletkezett maradék alapanyagot megrendelőnk számára névre szólóan, díjmentesen tároljuk, hogy a későbbiekben esetleg felmerült sérülés javítása ne okozhasson problémát.

Ha valóban egy formatervezett, kiváló minőségű, egyedi konyhai munkalap az álma, akkor mi vagyunk a tökéletes megoldás.

Természetesen nem csak magánszemélyekre gondolunk, hiszen tervezünk, építünk konyhai munkalapokat ipari konyhákba, látványkonyhákba is.

A konyhasziget esetében a munkalap a szekrény két oldalán akár földig is érhet, természetesen illesztésmentesen.

Keressen minket elérhetőségeinken!

További bejegyzések