Konyhapult - akrilbutor.hu

Valószínűleg sokan nem is gondolnák, de a lakásunkon belül, legyen az bármekkora is, a statisztikák szerint a konyha az a helyiség, ahol a legtöbb időt töltjük. Éppen ez az oka, hogy a funkcionalitás és hatékonyság mellett, vagy talán még ezen túlmutatva, az esztétikum igen fontos szerepet kap. A konyhabútor sok esetben a lakás legfontosabb látványeleme. Ezen belül pedig természetesen a konyha egyik leghangsúlyosabb esztétikai látványeleme a konyhai munkafelület és a konyhapult.

Tisztában vagyunk vele, hogy a mai igényeknek megfelelve hagyományos és modern anyagok széles választéka áll már rendelkezésünkre – az üvegtől a fáig, a fémen keresztül a kőig, a márványig –, amiből a konyhapult készülhet, és amivel képesek legyünk konyhánkat egyedivé varázsolni.

A sokféle lehetőség között mi mégis úgy gondoljuk, hogy ha valami egyedit szeretnének, akár mintázatban, akár formában, akkor mi vagyunk a tökéletes megoldás. Nálunk ugyanis, ha a konyhapult kivitelezéséről beszélünk, nincsenek kompromisszum kényszerek sem formában, sem kialakításban, sem színben.

Ez természetesen annak a csodálatos anyagnak köszönhető, amit alapanyagként használunk. Ez az anyag pedig nem más, mint az akril.

Az akrilról tudni kell, hogy speciális, hőre lágyuló anyag, amely nagyon jól formázható, könnyen alakítható. Ez a tulajdonsága biztosítja számunkra, hogy bármilyen forma elkészíthető akrilból. Ezért van, hogy a kis méretű konyhákba is álmodható bármilyen esztétikus konyhapult.

További jó tulajdonsága, hogy az akril tartós alapanyag, ellenáll a víznek, savnak, lúgnak és antibakteriális.

A következő jó tulajdonság, hogy gyakorlatilag bármi beépíthető:

  • telefontöltő
  • konnektor, USB
  • vágódeszka
  • színazonos evőeszköz tartó
  • szemétledobó
  • színazonos illesztés és perem mentes egyedi mosogató és csepegtető tálca

A konyhapult szempont szempontjából az is kiemelendő, hogy óriási színválasztékkal rendelkezünk. Szinte nem létezik olyan szín, még az effekteket is beleértve, melyből ne tudnánk bútort készíteni. A legtöbb természetes anyagot is képesek vagyunk leutánozni, így ezekből is van választási lehetőség. Ha valakinek a márvány konyhapult az álma, lehet akár márvány hatású konyhapult is.

Amit mi tudunk nyújtani a konyhapult esetében is, az egy kompromisszumok nélküli megoldás, melynek használhatósága és ergonómiája tökéletesen megfelel a XXI. századi követelményeknek. A konyhapultokat, munkafelületeket illetően a legfőbb igények: a víz- és hőállóság, valamint a könnyű tisztíthatóság és a tisztítószerekkel szembeni ellenálló képesség.

További bejegyzések