Konyhapult optimális magassága - akril konyhabútor - akrilbutor.hu

A konyhapult a háztartások egyik leggyakrabban használt eszköze. Éppen ezért fontos, hogy legyen praktikus, és egyben esztétikus is.

A konyhapult optimális magasságának megválasztása.

Alap estben a konyhapultmagassága a földtől számítva 90 centiméter, ami az átlagos magasságú ember számára ideális választás lehet. Viszont abban az esetben, ha egy 190 centiméteres magasságot nézünk, már nem biztos, hogy kényelmesen tud dolgozni egy alacsony konyhapult felületén az ember.

A konyhapult magassága után szintén fontos tényező a praktikum. Mindig a négyes arany szabályt ajánljuk figyelembe venni, mi szerint kézközelben kell lennie az előkészítő pultnak, a tűzhelynek, a mosogatónak és a tálaló pultnak. Ennek köszönhetően tudunk a leghatékonyabban időt és energiát spórolni a mindennapokban.

Konyhapult színek és az ideális választás.

Számtalan trend és stílus létezik a világon, aminek köszönhetően a választási lehetőségek szinte korlátlanok. Felsorolunk pár irányzatot, amely segítséget nyújthat a választás során:

  • Vintage konyha
  • Vidéki konyha
  • Modern konyha
  • Rusztikus konyha
  • Mediterrán konyha

Bármelyik stílust is válassza a megrendelő, a lényeg mindig az, hogy a praktikusan megtervezett konyha, harmonikus színválasztással párosuljon. Időnk egyik jelentős részét konyhánkban fogjuk tölteni, ezért itt is fontos tényező a kényelem és a nyugodt környezet megteremtése.

Az Akril konyha és konyhapult előnyei, vagyis miért jó választás az akril?

Az akril egy könnyen formázható és erős anyag, amiből bármilyen forma és kialakítás kivitelezhető. Nem csak konyhapult, de akár egy komplex konyha minden eleme készülhet akrilból.

Nézzük a termék előnyeit, amivel rászolgál a jó választás titulusra ez a remek anyag:

  • Vízálló
  • Nem korrodál, nem duzzad
  • Higiénikus
  • Egybefüggő
  • 10 éves anyag garancia

A színek tekintetében több mint 200 féle lehetőséget tudunk kínálni ügyfeleink részére. Számtalan kivitelezéssel és egyedi kéréssel találkoztunk már. Van nálunk egy mondás, ami egyben a vásárlóink számára egy felhívás is. Ez pedig így hangzik: „Ha le tudja rajzolni, mi le tudjuk gyártani!”

Legyen szó egyedi elképzelésről, vagy több százas széria gyártásról, fellengzés nélkül mondhatjuk, hogy nem jelent nehézséget, mivel az ország legnagyobb akril készletével rendelkezünk. Ennek köszönhetően a kihívásoknak mindig határidőre és pontosan eleget tudunk tenni.

Keressen bizalommal, hogy megvalósíthassuk konyhapultját és konyháját elképzelései szerint!