Kültéri és beltéri pad régen és most. Miért is remek választás az akril pad és bútor? Milyen tulajdonságok teszik közkedveltté ezeket a darabokat?

Kültéri akril pad és az időjárás viszontagságai - akrilbutor.hu

Kültéri pad és az időjárás viszontagságai, beltéri pad és a hosszú fenntarthatóság.

A régebbi időkben, ha csak a Városligetet, vagy a Népligetet nézzük betonpad volt szinte mindenhol. Egyszerű és nagyszerű megoldás volt a maga idejében. Későbbiek folyamán ezt felváltotta a fa és fém kültéri pad, amit ma is sok esetben használnak külső terekben és belső terekben egyaránt.

Napjainkban már az építészetben és a lakberendezésben is egyre közkedveltebb anyag az akril. A játszóterek és parkok újjáépítésénél is felfedezhetjük a dizájner kültéri padok különböző formáit és kialakításait.

Miért ajánlott, akár kültéri pad, vagy beltéri pad készítés akrilból?

Ha a kültéri pad esetét vesszük alapul, fontos figyelembe vennünk az időjárás okozta károsodásokat. Hiszen nincs is rosszabb látvány egy elhanyagolt padnál, amin már kiütött a rozsda, vagy elkorhadt a fa.

Az akril anyagát tekintve nem korrodál, és víztaszító tulajdonsággal is rendelkezik. Ennek köszönhetően, essen az eső, vagy a hó kárt nem tesz benne. Rugalmas és strapabíró anyagról beszélünk, ami hosszú távú megoldást nyújt. Könnyen karbantartható és javítható termék, ezért is használják egyre gyakrabban.

A beltéri pad esetén már más kritériumok a mérvadók, ugyanis itt az esztétikum mellett fontos a higiénia is. Ha például egy bevásárló központot veszünk alapul a beltéri pad esetén, akár ezer, vagy ötezer ember is ülhet rajta naponta. Terhelhetőnek és időtállónak kell lennie és nem utolsó sorban könnyen tisztán tarthatónak, mivel a kórokozók és baktériumok a folyamatosan igénybe vett felületeken nagyobb számban megtalálhatók.

Fontos egészségünk védelme, mi ezért is ajánljuk ezt a remek terméket, amivel egy egészségesebb és tisztább megoldást kínálunk, a beruházók részére.

Az akrilból bármilyen és bármekkora forma és kialakítás kivitelezhető. Az elkészült termékeink egybefüggőek, ebből kifolyólag nincsenek hézagok, vagy lyukak. Könnyen tisztítható felületet nyerünk, bármilyen bútorról is legyen szó.

Kérje ajánlatunkat, hogy az ön részére is egyedi, stílusos, de higiénikus megoldást készítsünk, ami hosszú távon kiszolgálja önt.