Recepciós pult akrilból - akrilbutor.hu

Amikor belépünk egy irodaházba, egy rendelőbe, a recepciós pult az első, ami a szemünk elé tárul. Ezzel találkoznak először az ügyfelek, páciensek. Ez a pont az, ahol kialakul ki az első kép a cégről. Az első benyomás pedig, mint tudjuk nagyon fontos. Fontos, hogy amit elsőként látunk az igényes legyen, tükrözze a cégre jellemző színeket, stílust. Mondhatjuk, hogy ez a márkaépítés igen fontos része.

Sokan úgy gondolkodnak még ma is, hogy megelégszenek egy sorozatgyártásban készült darabbal. Mi azt mondjuk, hogy a legjobb választás, ha saját ízlésükre formálják, egyedi stílusban, ezzel is erősítve az ügyfelekben kialakuló első benyomást, rendelő esetén pedig a bizalmat.

Milyen legyen a recepciós pult mérete? Természetesen erre a kérdésre a legelső választ a hely mérete fogja megadni, azonban kisebb hely adta lehetőséget is jól ki lehet használni az általunk alapanyagként használt akril tulajdonságaiból adódóan.

Ezzel nem jelenthet problémát a kis hely sem, de a hatalmas tereket is képesek vagyunk ízléses, formatervezett formákkal betölteni.

A nagy terek nagy kihívást jelentenek, ugyanakkor egy recepciós pult egy nagy térben csodás terep arra, hogy megmutassuk az akril nyújtotta lehetőségeket. Gondoljunk csak a bevásárló központokban található, futurisztikus formatervezésű, óriási méretű recepciós és információs pultokra. Akril nélkül ezeket szinte elképzelhetetlen lenne megvalósítani, legyen az akár több 10 méter hosszú is.

De nem csupán plázák esetében lehet probléma a méret. Többször van, hogy hosszú pultokat kell készíteni, esetleg ívben hajlót, melyek csak akkor lehetnek esztétikusak, ha illesztések nélküli egybefüggő felületet alkotnak. Ezekben az esetekben is az akril a legjobb választás.

Akkor is jó választás az akril recepciós pult, ha szeretnénk tökéletesen kihasználni a rendelkezésre álló szűkebb helyet, vagy a helyiség kialakítása extrém, de szükség van az elhelyezésére.

Igen fontos, és szempontunkból igen jó tulajdonsága az akrilnak, hogy szépen gravírozható. Így akár a cég logója is ott ékeskedhet a recepciós pult felületén.

Természetesen nem csupán a cég logóját, de bármilyen motívumot, dekoratív mintát bele lehet gravírozni. Ezzel az akril recepciós pult valóban visszatükrözi, hogy mit várhatunk, és megbízóink biztosak lehetnek benne, hogy az első benyomás pozitív lesz!

Keressen bennünket, gondolkodjunk együtt a kezdetektől a megvalósításig!