Zuhanykabin - akrilbutor.hu

Zuhanykabin kicsi helyre való beépítése sokaknak okoz megoldhatatlan problémát. Ha az Akril Bútor Kft. akril zuhanykabinjait választja, akkor ez nem jelent problémát. Nincs megoldhatatlan helyzet, ha akril az alapanyag.

A zuhanykabin esete a szűk hellyel

Nem tudom, hogy ritka eset-e, de én nem igazán szeretem a fürdőkádakat. Bevallom, hogy én zuhanykabin párti vagyok. Sokat nézelődök barkácsáruházakban, nézegetve a különböző formációkat.

Arról álmodoztam, hogy kilépnék az ott látott kabinok sablonos világából, és valami egyedi, csak az én egyéniségemre szabott, egyedi zuhanykabinom legyen.

A zuhanykabin számomra a fürdőszoba leginkább szembeötlő eleme. Ahogy említettem, nagyon sok fajtát, sok típust láttam már ebben a kategóriában.

Ezekkel a sorozatban gyártott termékekkel mindig is volt legalább két olyan problémám, amit nem tudtam eddig megoldani.

Az egyik az volt, hogy kompromisszumot kellett volna kötnöm, a helykihasználás tekintetében. A másik, hogy színben dizájnban nem találtam meg azt, ami megfelelt volna az elképzeléseimnek.

De ezek voltak a kisebb gondok. A nagyobb problémát a hely adottságai jelentették.

Minek kell nálam megfelelnie egy zuhanykabinnak?

  • amiket készen kapok, azok belógnak az ablakba
  • van egy tartó gerendám, ami szintén útban van
  • és még a tető is belelóg

Na, ezt a helyzetet oldja meg valaki! Lehetetlen küldetés!

Azért sikerült csak addig keresgélni, amíg megtaláltam az Akril Bútor Kft.-t. Amikor elmeséltem, hogy mi a gondjaim, csupán annyit válaszoltak, hogy megoldjuk! Tudunk mutatni egy kompromisszumok nélküli, tökéletes megoldást.

Esztétikus lesz, színben az elképzeléseimnek megfelel. Zuhanykabin, ami olyan lesz, amilyenre vágyom? A válasz igen!

Ma már elmondhatom, hogy az általam megálmodott zuhanykabin valóban olyan lett, amilyet elképzeltem, én megtaláltam a tökéletes megoldást.

Köszönhető mindez az akrilnak, amivel a cég dolgozik. Valóban nem létezik megoldhatatlan helyzet, nem létezik olyan forma, ami megálljt parancsolna.

A cég képes akrilból egyedi tervezésű zuhanykabin gyártására, sőt, ezeket képesek még egyedi színvilágban is megvalósítani.

A példám igazolja, hogy valóban teljesen mindegy, hogy egy szűk, tetőtéri helyiségbe kell ezt beépíteni a megvalósítás mindenképpen hibátlan lesz.

Megtudtam tőlük, hogy ugyan ilyen alapossággal, az igények maximális kielégítésével kerül beépítésre az akril zuhanykabin intézményekbe, szállodákba is. Merthogy ilyen helyekre is építenek.