Az ipari mosogató nagykonyhákba történő beépítésével mi hosszú távra tervezünk.

Cégünk egyik profilja, hogy családi házakba, lakásokba tervezünk és készítünk akril mosdó, mosogató pultokat, illetve munkapadokat.
De nem csupán a magánemberek részére dolgozunk, hanem ipari mosogató nagykonyhákba történő tervezését és beépítését is vállaljuk. Az akril, amit alapanyagként használunk, lehetőséget biztosít, hogy ipari területen is képesek legyünk a tökéleteset megalkotni. Írtunk már a munkalapokról, amiket szintén ezen a területen építünk be, de most az ipari mosogató nagykonyhákba történő beépítéséről is ejtsünk néhány szót.
Ugyanis ez a nagyszerű anyag, amivel mi dolgozunk egy ipari mosogató esetében is igen praktikus, hasznos rendszert alkot.

Milyen szempontokra kell odafigyelni egy ipari mosogató nagykonyhákba történő tervezésénél, kiválasztásánál?

Még abban az esetben is nagyon sok apró részletre kell odafigyelni, ha egy egyszerű háztartás konyháját tervezzük. Képzeljük el, hogy mennyi részletet kell figyelembe venni abban az esetben, ha egy olyan konyha tervezéséről beszélünk, ami napi minimum tíz-tizenkét órán keresztül működik, teljes igénybevétellel. Egy étterem esetében a mosogató folyamatos üzemben működik. Elképzelhetjük, hogy ez a folyamatos működés mekkora igénybevételt jelent.
Minderre tekintettel az ipari mosogató nagykonyhákba való tervezésénél, beépítésénél a legfontosabb szempontok, hogy

  • legyen strapabíró,
  • legyen időtálló
  • legyen könnyen tisztán tartható
  • bírja a lúgos, savas környezetet a fertőtlenítés során
  • és végezetül legyen esztétikus.

Igen, lehet, hogy különösen hangzik, hogy esztétika, egy konyhai mosogató esetén, de szerintünk ez igenis fontos szempont. Ha egy ipari mosogató nagykonyhába történő tervezésén dolgozunk, mi szem előtt tartjuk, és mindenképpen preferáljuk, hogy az ott dolgozók kellemes esztétikai környezetben dolgozzanak.
Az általunk, akrilból gyártott ipari mosogató rendszerek valamennyi említett elvárásnak megfelelnek, sőt, ezeken még túl is mutat. Amennyiben ipari mosogató nagykonyhákba történő beépítésén gondolkodik, és hosszú távra tervez akár egy szálloda, egy étterem, vagy akár egy vállalati étterem, iskolai étkezde – márpedig ezeket ritkán tervezik rövid távra –, úgy érdemes velünk felvenni a kapcsolatot már a tervezés pillanatától. De ha csak le szeretnék cserélni a már meglévőt, és az a terv, hogy új ipari mosogató kerüljön beépítésre, nos akkor is.