A mosdópult fontossága napjainkban, akár nagy forgalmú helyek esetén, vagy akár saját otthonunkban is akrilból, hosszú távra.

Mosdópult napi szintű fontossága - akrilbutor.hu

A mosdópult napi szintű fontossága, a nagy forgalmat lebonyolító helyeken, mindennapos szükséglet.

Az egyik alap higiéniai szokás a kézmosás, ami a mosdópult használatával napi szinten többször végzett tevékenységeink közé tartozik. A mellékhelység használata előtt és után is fontos, legyen szó egy munkahelyről, vagy bevásárló központról. Minden esetben alapkövetelmény, hogy könnyen tisztántartható legyen, de a design is sok esetben mérvadó szempont a mosdópult kialakítását nézve.

Számtalan olyan helyen dolgoztunk már, ahol a dizájn és a cég arculata nem csak a recepciós pultra, tárgyalóra, vagy munkatérre terjedt ki, hanem a mellékhelyiség és a mosdópult kivitelezésének is passzolnia kellett mindenhez.

Az akril mosdópult legfontosabb tulajdonságai, amiért remek választás, akár tömegtermékként is üzletláncok részére:

  • Méretpontos: nincsenek lyukak és hézagok
  • Nem korrodál: ennek köszönhetően, egy időtálló megoldásról beszélünk, ahol a penész nem üti fel a fejét.
  • Higiénikus: könnyen tisztán tartható és antibakteriális megoldást kínál.
  • Dizájn: a könnyed formálhatóság miatt bármilyen kialakítás megoldható, a munka végeztével egybefüggő darabot nyerünk.
  • Kopásálló: magas fényű és könnyen karbantartható, nem utolsó sorban pedig javítható.
  • Nagy színválaszték: több, mint 300 féle szín közül lehet választani

Ezeken kívül még számtalan előnyt fel tudunk sorakoztatni, az akril mosdópult mellett. Viszont úgy gondoljuk, hogy találkozott már termékeinkkel és hatékonyságát már ön is megtapasztalhatta.

Nem csak mosdópult, de bármilyen bútor készítésében teljes körű támogatást nyújtunk ügyfeleink, megrendelőink részére. Mondhatni minden területen készítettünk már munkát:

Számos olyan egyedi megoldás lehet, amivel segíteni tudtunk az elképzelésektől a megvalósításig. Az Akril Bútor Kft. rendelkezik Magyarországon a legnagyobb akril raktárkészlettel, ennek köszönhetően lehet szó, bármilyen nagyságú rendelésszámról is. Cégünk határidőre, pontosan elkészíti és leszállítja a megrendelt termékeket.

Amennyiben egyedi, vagy speciális kérése lenne, küldje el a vázlatokat! „Ha le tudja rajzolni, Mi le tudjuk gyártani” ennek köszönhetően bármit eltudunk készíteni, ami csak gondolatként felmerülhet.