A hatékony konyhai munkalap hosszú távra, akrilból. Ezzel az alapanyaggal bármilyen megoldás megoldható kívánság szerint, méret, forma tekintetében.

hatékony konyhai munkalap hosszú távra - akrilbutor.hu

A konyha egyik meghatározó része, a konyhai munkalap. Miért jó választás akrilból készíteni a többi opcionális lehetőséghez képest?

Ha a konyhai munkalap kerül szóba a konyha felújítás, vagy beépítés során, sok esetben olyan anyagokat engednek el az emberek, mint például gránit, tömörfa, vagy az akril konyhai munkalap. Úgy gondolják túl drága, pedig a valóságban, ha a termék élettartalmát vesszük figyelembe, már nem igaz a feltételezés. Ez a megoldás akár 10 évig is kiszolgál minket, és erre termékgaranciát vállalunk. Ha így gondolkodunk, akkor a fajlagos költségünk már nem is olyan sok.
Miért? Alap esetben a laminált konyhai munkalap jobb befektetésnek tűnik első hallásra, de ha a korrodálás és egyéb tényezők miatt, ha 3 évente cserélni kell, már nem olyan jó befektetés.

Az akril konyhai munkalap számos olyan előnnyel rendelkezik, amiért nem csak jó befektetés, de hosszú távú megoldást is kínál egyben:

Antibakteriális: Nem telepszik meg rajta a penész, könnyen tisztán tartható, ami a folyamatosan igénybe vett konyhai munkalap esetén fontos tényező.

Vízálló: Nem duzzad, és nem korrodál, ami a laminált ragasztott termékek esetén fennálló probléma.

Egybefüggő és méretpontos: Nincsenek rések és nincsenek hézagok, mivel a mosogatótálca is akrilból készül.

Javítható: A karbantartás polírozással könnyen megoldható, a cég ezen felül 10 éves anyag garanciát is vállal, ami szintén egy pozitívum.

Ütésálló: Az akril konyhai munkalapanyagából fakadóan, strapabíró és terhelhető.

Több mint, 300 féle szín: bőven van lehetőség a megfelelő szín kiválasztásra.

Milyen más termék elérthető még az akril konyhai munkalap mellett a cég palettáján?

Cégünknél az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy akrilból bármit elő tudunk állítani. Szinte csak a képzelet szab határt, bármilyen forma, alakzat megoldható kérés szerint.

Nagy tétel esetén sincs probléma, hiszen cégünk rendelkezik Magyarországon a legnagyobb akril raktárkészlettel. Ennek köszönhetően, ha egy négy tálcás mosdópultból 10 darabra van szükség egy bevásárló központ mellékhelyiségeibe, határidőre, pontosan szállítjuk és összeszereljük a megrendelt terméket.

Kérje ajánlatunkat, tegyen minket próbára, hogy a fent leírtakat ön is megtapasztalhassa és egy hosszútávú és minőségi megoldással gazdagodjon.