Mosdópult - akrilbutor.hu

A mosdópult szerepe igenis nagyon fontos, ha egy fürdőszobáról beszélünk. Fontos az esztétikája, fontos a mérete, és nagyon fontos, hogy ha kevés a hely, a mosdópult akkor is mutatós legyen!

Hogy fér ide egy mosdópult?

Vettem egy új lakást, ami egy kis, tetőtéri lakás. Már a vásárlás tervezésekor erős félelem volt bennem, hogy vajon mi mindent kell lebontatni, újjá építtetni.

Bárhogy is lesz, a mosdópult biztosan képbe fog kerülni, hiszen én fürdőszoba mániás vagyok.

Mint az emberek nagy része, én is viszonylag sok időt töltök ott, talán még egy kicsivel többet is. Ebből kiindulva nagyon nem mindegy, hogy amikor belépek egy fürdőszobába, milyen érzéseim támadnak. Több minden is szembe tűnik, de a mosdópult szinte az elsők között van, amit megnézek.

Estemben az is gondot okozott a mosdópult szempontjából, hogy egy pici, tetőtéri fürdőszobáról beszélünk. Úgy éreztem, hogy a rendelkezésre álló hely gátat szab az elképzeléseimnek

De nem így lett! Egy barátom mesélte, hogy az Akril Bútor Kft. készít, és beépít mosdópultokat is, és bármilyen formát, méretet meg tudnak valósítani, még az olyan extrémeket is, ha valaki szív alakú mosdópultot, vagy gitár alakút szeretne. Nos, ezt én nem nagyon hittem el, de meglepődtem!

Mosdópult esetén hogyan tudják ezt megoldani?

Náluk mosdópult esetében sem létezik olyan, amit ne lennének képesek megoldani. Ráadásul úgy, hogy az esztétikus, időtálló, praktikus legyen.

Miből készül?

Ez az anyag az akril. A cég akrilból készíti el mindenkinek azt, amit megálmodott. Teljesen mindegy, hogy mekkora a rendelkezésre álló hely. Azért, mert az akril – anyagából következően – nagyon jól alakítható, formázható, így a legkisebb helyek is kihasználhatóak lesznek.

Színválasztékuknak is csak a fantázia szabhat határt. Az a mosdópult, amit nekem készítettek, az bizony a fürdőszobám éke lett!

Beszélgetés közben elmondták, hogy nem csupán fürdőszoba esetében javasolják az akril beépítést, hanem ipari területen is.

Dolgoznak stadionok, színházak, irodaházak, benzinkutak, éttermek, kórházak, bevásárlóközpontok, cégek, iskolák, óvodák, uszodák, wellness létesítmények részére is, hiszen igény ott is van az akril nyújtotta termékjellemzőkre.

Igaz volt. Nekem csupán meg kellett álmodnom, hogy mit szeretnék, és életre keltették pontosan úgy, ahogy megálmodtam!

További bejegyzések