Recepciós pult - akrilbutor.hu

A recepciós pult egy igen fontos, ha nem a legfontosabb irodai bútordarab. Érthető, hiszen az ügyfél ezt látja legelőször, amikor belép az irodába. Az első benyomás igen fontos, ezért nem mindegy, hogy milyen képet adunk.

A recepciós pult

Lehet, hogy velem van a baj, de nekem egy irodában vannak gumimacskáim. Úgy gondolom, hogy amikor valaki belép egy irodába, a recepciós pult az első, ami a szeme elé tárul.

Ezzel találkozik először az ügyfél, aki belép az ajtón. Ez adja az első képet a cégről.
Az első benyomás pedig, mint tudjuk nagyon fontos.

Számomra fontos, hogy amit elsőként látnak az ügyfeleim, az igényes legyen, tükrözze a cégre jellemző színeket, stílust.

Most vagyok abban a helyzetben, hogy tanácsadó cégemmel új irodát akarok bérelni. A helyszín már meg van, a berendezés hiányzik.

Ha a recepciós pult kiválasztásáról van szó, sokan úgy gondolkodnak, hogy megelégszenek egy sorozatgyártásban készült darabbal. Én úgy gondolom, hogy a legjobb választás, ha saját ízlésemre formálom, egyedi stílusban.

Miután a helyiség adott, recepciós pult mérete már meghatározható. Természetesen a megoldandó feladat, hogy jól ki tudjam használni a rendelkezésre álló helyet. Nem túl nagy a hely, de biztosan van megoldás.

Legyen akril recepciós pult!

Hallottam már az akrilról, de még nem találkoztam senkivel, aki ezzel dolgozik. Keresgéltem és rátaláltam az Akril Bútor Kft.-re.

Elmondták, hogy nekik nem jelent problémát a kis hely sem, mint ahogyan a hatalmas tereket is képesek ízléses, formatervezett formákkal betölteni.

Megbizonyosodhattam, hogy jó választás lesz az akril recepciós pult, ha szeretném tökéletesen kihasználni a rendelkezésre álló szűkebb helyet, hiszen az extrém kialakításoktól sem riadnak vissza.

Elmondtam, hogy mekkora méretben, hova kellene a recepciós pult, megbeszéltük a színeket, illetve felvetődött az a kérdés, hogy akarok-e esetleg céges logót gravíroztatni bele.

Ez zseniális lehetőség, főleg akkor, ha valakinek olyan mániái vannak, mint nekem. Valóban, az akril egyik igen jó tulajdonsága, hogy szépen gravírozható.

Ennek tudatában természetesen kértem a logót recepciós pult felületébe gravírozva. A látványterveket már láttam, és már ettől leesett az állam!

További bejegyzések