Mosdópult akrilból - akrilbutor.hu

Sokak vannak úgy, hogy egy új lakás vásárlásakor nagy félelemmel készülnek arra, hogy vajon mi mindent kell lebontani, újjá építeni. Gyakorlatilag ez a dilemma ott van mindenkiben egy új építésű ház esetében is, azzal a különbséggel, hogy bontani nem kell.

Bármelyik esetet is nézzük, a mosdópult biztosan képbe fog kerülni. Ez a lakás azon részében található, ahol az emberek nagy része viszonylag sok időt tölt, akár még relaxációval is. Ebből kiindulva nem mindegy, hogy amikor belépünk egy fürdőszobába, milyen látvány fogad, illetve milyen érzéseink támadnak. Több dolog, tárgy, bútor is szembe tűnik, de a mosdópult szinte az elsők között van, amit megnézünk.

Mi tudjuk, hogy minden ember más és más, minden lakberendező más és más, hiszen ahány ember, annyi ízlés, annyi elképzelés.

Az sem mindegy, hogy a beépíteni tervezett fürdőszoba egy tágas, világos fürdő, vagy éppen egy pici, ablaktalan panel fürdőszoba. Természetesen a mosdópult mindkét helyen megtalálható, azonban a beépítési lehetőségek rendszerint gátat szabhatnak az elképzeléseknek, főleg az utóbbi esetben, ahol alaposan végig kell gondolni a helykihasználást.

Lehet például szív alakú mosdó vagy gitár alakú, lehet kör, ovális, vagy négyszögletű. Akár egy idézet is belegravírozható természetesen bármilyen színnel.

Ezek a problémák csak addig jelentenek problémát, amíg velünk nem találkoznak. Mosdópult esetében sem létezik olyan, amit ne lennénk képesek megoldani. Mégpedig úgy, hogy az esztétikus, időtálló, praktikus megoldást nyújtson.

Ez annak köszönhető, hogy az anyag, amit alapanyagként használunk, az szintén nem ismer lehetetlent. Sem formában, sem méretben, sem pedig színben.

Ez az anyag az akril. Mi akrilból készítjük el Önnek azt, amit megálmodott. Nem számít, hogy mekkora a rendelkezésre álló hely, hiszen az akril – anyagából következően – nagyon jól alakítható, formázható, így a legkisebb helyek is kihasználhatóak lesznek. Színválasztékunknak is csak a fantázia szabhat határt. Az a mosdópult, amit velünk készíttet el, garantáltan a fürdőszoba éke lesz!

De nem csupán egy fürdőszoba esetében javasoljuk ezt a beépítést, hanem ipari területen is:

Stadionok, színházak, irodaházak, benzinkutak, éttermek, kórházak, bevásárlóközpontok, cégek, iskolák, óvodák, uszodák, wellness létesítmények esetében is.

Mi csak azt kérjük, hogy álmodja meg mit szeretne, és mi megvalósítjuk! Az akril mosdópult biztosan olyan ékszer lesz, amit mindenki megirigyel!

Keressen bennünket, gondolkodjunk együtt a kezdetektől a megvalósításig!