zuhanykabin akrilból - akrilbutor.hu

Álmodott már arról, hogy kilép a sablonos világból, és valami egyedi, csak a saját egyéniségére szabott dolgot szeretne?

Nos, ha ez az álom a lakásfelújítás, vagy lakásépítés alatt érkezett, akkor van egy jó hírünk. Segítünk, hogy kiléphessen a sablon fürdőszobák, konyhák világából, és megvalósíthassa saját álmait.

A zuhanykabin, fürdőszoba esetén egy igen szembe ötlő elem. Bizonyára sok fajtát, sok típust látott már mindenki ebben a kategóriában. Azonban ezekkel a sorozatban gyártott termékekkel, bármilyen mutatósak legyek is van legalább két olyan probléma, amire érdemes oda figyelni. Egyrészt kisebb fürdőszobák esetén kompromisszumot kell kötni a helykihasználás tekintetében más bútorok terhére. Másrészt nem biztos, hogy színben dizájnban megtalálható az, ami illeszkedik az elképzeléseinkhez, és az lesz a végeredmény, hogy a zuhanykabin határozza meg a stílust, és nem az fog a saját elképzeléseinkhez igazodni.

Mi tudunk mutatni egy kompromisszumok nélküli, tökéletes megoldást.

Olyat, ami esztétikus, igényre szabható mind színben, mind formában. Zuhanykabin, ami olyanra készül, amilyenre én szeretném? A válasz igen!

Miután az esztétikán csupán az egyik elvárás a fürdőszobával kapcsolatban, fontosnak tartjuk, hogy vegyük figyelembe a hely adta lehetőségeket, valamint a biztonsági szempontokat egyaránt.

Mindezekre tekintettel a zuhanykabin esetében is elmondhatjuk, hogy ha bennünket megtalált, akkor megtalálta a tökéletes megoldást.

Nem számít, hogy mennyire bonyolult a helyzet, nem számít, hogy milyenek a hely adta lehetőségek, cégünk profi, tapasztalt munkatársai képesek eleget tenni az elvárásoknak.

Ez abból adódik, hogy mi képesek vagyunk akrilból egyedi tervezésű zuhanykabin gyártására, sőt, ezeket képesek vagyunk még egyedi színvilágban is megvalósítani.

A mi célunk az, hogy ezen a piacon képesek legyünk az ügyfeleink által megálmodott egyedi szín- és dizájnkombinációt teljes fürdőszobára kiterjeszteni.

Teljesen mindegy, hogy egy szűk, tetőtéri helyiségbe kell ezt beépíteni, vagy egy tágas családi ház fürdőjébe kerül, a megvalósítás mindenképpen hibátlan lesz, ami teljes mértékben követi az igényeket, elvárásokat.

Tetőtéri beépítésnél az sem számít ha nem fér be az ajtón, mert a helyszínen láthatatlan illesztéssel szereljük a helyére.

Az sem jelent gondot továbbá:

  • ha belóg az ablakba, hézag és résmentesen körbe építjük az ablakot (az ablak is nyitható)
  • a tartó gerenda, oszlop körbe burkolása, olyan alakú lesz a fülke
  • ha belelóg a tető

Ugyan ilyen alapossággal, az igények maximális kielégítésével kerül beépítésre az akril zuhanykabin intézményekbe, szállodákba is. Legyenek általunk ők is egyediek!

Keressen bennünket, gondolkodjunk együtt a kezdetektől a megvalósításig!