Íróasztal - akril bútor - akrilbutor.hu

Akril íróasztal ma már mindenki számára elérhető. Kínálatunkban mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Akár nagy terekben, akár szűk, más íróasztalok számára lehetetlen megoldásokban gondolkodnak, az akril íróasztal a megoldás…

A 2020-as íróasztal trendek, hova, milyen íróasztal ajánlott?

A hagyományostól eltérve, mostanság divatba jött új íróasztal kialakítások, mint például a P alakú elrendezés, az egyik oldalon láb, felül a dolgozó rész a másik oldalon pedig befele néző fiókos rendszer található. A jó hírünk az, hogy íróasztal nem csak fából és fémből lehetséges, hanem akrilból!

A lakberendezők által is javasolt akrilból készíteni. A szín és a forma kombinációk szinte végtelenek. Ugyan ez a helyzet az akril íróasztal esetében is, számtalan olyan munkánk került már megvalósításra, ahol egy kézzel papír alapon megrajzolt ötlet valósult meg, de jött már olyan kérés is, hogy láttam egy amerikai lakberendező magazinban egy igen tetszetős darabot megoldható?

A válasz igen!

De miért is ajánlott az akril íróasztal?

A termék előnyök között számos pozitív tulajdonság van, sokszor meg kérdezik, ha akrilból készül, milyen hátrányok vannak? Ha egy akril íróasztal kerül elemzésre, akkor nézzük az anyagban rejlő lehetőségeket:

  • Magas ütésállóság, a szakirodalom és a tesztek szerint 17 szer erősebb, mint az üveg!
  • Kevésbé karcolódik, a karbantartása enyhe polírozással megoldható.
  • Nem sárgul be és fényes
  • Könnyen tisztítható

Mi ezen tényezők alapján ajánljuk, hogy önnek is legyen akril íróasztal az irodájában, vagy tárgyalójában.

Rendelésfelvétel, szállítás, karbantartás és árképzés.

A rendelésfelvétel történhet személyesen önöknél is, vagy eljöhet hozzánk Győri telephelyünkre, ahol az ország legnagyobb akril raktárkészlete van. Ezt követi a tanácsadás és ötletelés, a kényelmesebbeknek javasoljuk az online árajánlatkérést, amit rövid határidővel megválaszolunk.

Az elkészült, legyártott készterméket leszállítjuk, és helyszínen összeszereljük. Nálunk állandó magas minőségben és nagy volumenben készülnek a munkák. Ez azt jelenti, hogy nagyobb darabszám rendelése esetén sem térünk el ettől a protokolltól!

Az árképzést figyelembe véve, nem mi vagyunk a legolcsóbbak, mint ahogy a mondás is tartja a minőségi és precíz munkának ára van, minden projektre egyedi és korrekt árat adunk.

A karbantartási, vagy esetleges javítási munkálatokat elvégezzük kérése szerint, de ez az anyag magas kopásállósága miatt, ez igen későn fog bekövetkezni.

További bejegyzések