Az akril irodabútor előnyei, tanácsadás a megfelelő színkombináció és forma megválasztásához, a sikeres mindennapok könnyítésére.

Értákálló egyedi irodabútor - irat tartó szekrény - akrilbutor.hu

Ha értékálló, egyedi irodabútor megoldást keres, az Akril Bútor Kft. a megfelelő kivitelező partner cége részére.

Milyen egy ideális irodabútor? Az irodánk részben a második otthonunk, ahol a kényelem is fontos szerepet játszik, de az ügyfélfogadás fényében fontos a dizájn is. Fontos, hiszen egy arculatot és minőséget már a recepciós pult is mutatja, ahol elsőként fogadjuk az ügyfelet.

Az irodabútor a tárgyalókban szintén a cég megjelenésének fontos szereplője, ugyanis itt köttetnek a szerződések, ezért elengedhetetlen a kényelmes, nyugodt és bizalmat sugárzó kialakítás.

Egy irodában szintén nagy szerepet játszanak a színek is. De milyen színű irodabútor lesz a megfelelő választás? Adunk egy-két javaslatot, milyen szín, milyen hatással bír:

  • A zöld nyugtató és egyben energizáló hatással rendelkezik. (tárgyalóba, vagy munkatérbe)
  • A sárga figyelem felhívó, ami nem csak a kiemeléshez alkalmas, de kommunikatív is egyben. (tárgyalóba, munkatérbe, recepciós pultra)
  • A vörös ez egyik leginkább étvágygerjesztő szín, amit csak módjával ajánlunk. (főként étkezőbe)
  • A kék szintén egy nyugtató és békét sugárzó szín. (tárgyalóba, vagy munkatérbe)
  • A narancs elősegíti a kommunikációt és a gondolkodást (főként tárgyalóba)
  • A fehér, fekete és szürke napjainkban nagyon kedvelt színek. (letisztult, modern stílus)

Az irodabútor elrendezésében és kialakításában, számtalan kreatív ötlettel tudjuk segíteni ügyfeleinket. Ha van egy elképzelése, vagy konkrét kérése, mi bármit meg tudunk valósítani az anyag formálhatósága és erőssége jóvoltából. Van nálunk egy mondás „Ha le tudja rajzolni, mi le tudjuk gyártani”

Ennek köszönhetően bármilyen egyedi, vagy extrém irodabútor ötlettel is fordulnak hozzánk, az Akril Bútor Kft. az a hely ahol az elképzelések és gondolatok megvalósulnak.

Számtalan helyen dolgoztunk már (luxus jacht, kórház, bevásárló központ, wellness fürdő, benzinkút). Még sorolhatnánk a helyeket és a kiviteleket, ahonnan eddigi munkáinknak köszönhetően sok elégedett, új és visszatérő ügyfél tisztelt meg bennünket bizalmával.

Nézze meg weboldalunkon található referenciáinkat, tegyen minket próbára, kérje ajánlatunkat, hogy az ön gondolataiból, elképzeléseiből megvalósítsuk azt, amire már régóta vágyik.

További bejegyzések