Konyhpult - akril bútor - akrilbutor.hu

Nem csupán konyhapult, hanem komplett konyhapult rendszer is megépíthető akrilból. Természetesen ez megadja nekünk az akril számtalan pozitív tulajdonságával való örömet is…

Akril konyhapult egy komplex rendszer, ami stílusos, egyedi és hosszú távú megoldást kínál.

Mint ahogy a konyhai munkalap cikkünkben is írtuk, nem csak egy részt képviselhet, ha nem akár komplex rendszert is! Ha a Google keresőben konyhapult szóra keresünk a nagyobb áruházak kínálatában, első körben a konyhai munkalapokkal találkozunk és nem egy konyhapult jelenik meg részünkre.

Fontos leszögezni, hogy a konyhapult egy rendszer, ami több részből áll:

  • konyhai munkalap és az alatta lévő szekrények
  • Konyha felső szekrény esetenként
  • Mosogató tálca, amit ki lehet váltani, egy mosogatógéppel

A rendszerek nagy része fából készül csak a munkalap az, ami ettől eltér. Amit cégünk kínál egy gyakorlatilag A –tól, Z –ig megoldás, ami ezt az egészet magában foglalja!

Számtalan olyan akril konyhapult kivitelt készítettünk már, aminek szinte a teljes anyagfelhasználása így készült.

Miért javasoljuk akrilból a konyhapult készítést?

Ha a munkalapot vesszük górcső alá, az egyik szembetűnő megoldás, az egybe függő elemek! A konyhai munkalapon nem kell kivágni a mosogató tálca helyét, mert egybefüggő darab is lehet a hozzá illeszkedő méretpontos vízelvezető rendszerrel.

A szekrények pontos illeszkedése, a színválasztási lehetőségek és ezek kombinálása, tökéletesen egyedi minőséget és dizájnt képviselnek.

Higiénia a konyhapult rendszerekben, melyik előnyösebb választás!

Az akril, mint anyag könnyen tisztítható, nem korrodál, és nem penészesedik az egybefüggősége és pontos illeszkedése miatt nem keletkeznek hézagok, amik esetleg egyéb későbbi kellemetlenséget okozhatnak. Ezeknek a tényezőknek köszönhetően hosszú távú megoldást nyújtanak. A karbantartását egy könnyed polírozással meg lehet oldani, amit cégünk minden megrendelő részére biztosít.

A régebbi típusú lakóházak esetén megeshet az a sajnálatos probléma, amit úgy hívnak fal vizesedés! Ha ez pont a fából készült konyhapultunk mögött keletkezik, szinte észrevétlenül, folyamatosan okozza a károkat az anyagban. Csak egy félreismerhetetlen jele van a dohos szag! Ennek orvoslása a probléma megoldásával kezdődik és esetleg a konyhapult egy részének cseréjével, rosszabb esetben a komplex újra vásárlással járhat.

Az akril konyhapult rendszerekben ez nem fordulhat elő!

További bejegyzések