Lakásfelújitás - akrilbútorok - akrilbutor.hu

Lakásfelújítás esetén mindenképpen azt javasoljuk, hogy időtálló, esztétikus, könnyen tisztítható elemeket építsen be. Válassza az akrilt.

Lakásfelújítás. Fürdőszoba hosszú távra? Akril mosdópult a megfelelő megoldás.

Meg van a megfelelő ingatlan, vagy a régit felújítaná? Milyen bútor és milyen anyagból lenne a megfelelő? Számtalan kérdés merül fel az emberben arról, hogy mi alapján válasszon.
A fürdőszoba is egy kérdéses pont, hiszen a mosdópult napi szinten többszöri igénybevételnek van kitéve, de a design sem maradhat el. Az akril mosdópult egyik nagy előnye, hogy egybefüggő és nem korrodál. Ezek azért fontos tényezők, mivel a vizesblokkban a fából készült elemeket sajnos kikezdi a víz.

Az akril mosdópult és fürdőszoba bútor esetén ezek a problémák nem állnak fenn, ugyanis az anyag vízálló, és 10 éves anyag-garanciát biztosítunk mellé.

Ha a mosdópult és a fürdőszoba bútor kérdést megoldottuk, jöhet a következő lépés a zuhanykabin, vagy fürdőkád kérdése.

Az akril zuhanykabin és az akril fürdőkád. Higiénia és design egybe öntve.

Számtalan lakberendező ajánlja az akrilból készült termékeket, a stílust, külső megjelenést érintve bármilyen forma, bármilyen kialakítás megoldható, itt mindig csak a képzelet szab határt.

Ha a higiéniát vesszük alapul, ami szinte az egyik legfontosabb szempont, egy könnyen tisztítható felületről beszélünk. Ezt a terméket számos olyan területen is alkalmazzák – ami referencia pont lehet –, mint például: kórházak, wellness központok, vagy akár bevásárló központok.

Akrilból bármit, akár nagy forgalmú helyeken is hosszú távú megoldást nyújt.

Ahogy az előzőekben is említettük a vizes blokkoknál:

  • fürdőszoba (zuhanykabin, fürdőkád, mosdópult)
  • konyha (mosogató, konyhapult)

Kiváló választás az anyag tulajdonágai és formálhatósága miatt ez a kiváló termék. Nagy forgalmú helyek esetén is kiváló megoldás, számtalan referenciával bírunk ezen a területen is:

  • Wellness központ
  • Bevásárló központ
  • Kórház
  • Benzinkút
  • Jacht
  • Ipari létesítmény
  • Magánszemély

Számtalan olyan esettel találkoztunk már, ahol a látszólag nem megoldható ötletet sikerült formába öntenünk az ügyfél meglepetésére. „Ha le tudja rajzolni, mi legyártjuk!” Ez a mottónk több éve, amivel minden nagy tételű és egyedi kérésnek eleget tudtunk tenni.

Keressen bizalommal, hogy megvalósíthassuk álmát!